Till senaste kommentaren

Tidplan för asfaltering av villakvarter på Lombolo

Det har asfalterats villakvarter på Lombolo varje sommar senaste åren. Finns någon tidplan för när detta sker på de olika kvarteren? Har sett hur det går till med omasfalteringar på andra kvarter och insett att min signalkabel till robotgräsklipparen längs asfaltskanten kommer att skadas. Det får jag räkna med så klart, men om jag vetat när man ska riva bort asfalten på Snårvägen så kan jag förbereda och flytta in signalkabeln en meter eller två så den inte går av, särskilt om jag är på semester för då stannar klipparen och inget blir klippt.
Så om det finns en offentligt tidplan för när mitt kvarter blir aktuell för gatuunderhåll så skulle det vara bra. Har hört mig för på andra kvarter om de fick nån förvarning innan arbetet påbörjades men så verkar det inte vara.
Jag ringde tekniska verken förra sommaren och man skulle ta reda på det och återkomma men inte fått svar, så provar få svar på det här sättet.
Peter L

Kommentarer

  • Hej Peter,
    du kan maila till christer.eliasson@tvab.kiruna.se han är enhetschef på Gata/Park avdelningen och han kan ge dig svar på din fråga och funderingar.
    Tord Wiklund Kundtjänsthandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.